Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-04@00:21:46 GMT

بانوی خیاط گرمه‌ای که با روشی ساده کارآفرین شد

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۵۹۵۷۷

بانوی خیاط گرمه‌ای که با روشی ساده کارآفرین شد

‍‍‍‍‍‍

به گزارش خبرگزاری فارس از گرمه، به سراغ خیاطی رفتیم که با تلفیق علم و هنرش توانسته است در جشنواره مد و لباس بدرخشد و  با ابتکار و علاقه به کار باعث شده با طرح و رنگ‌های مدرن در جشنواره بین‌المللی مد و لباس در سال ۹۹ مقام برتر را کسب کند.

کسی که به‌عنوان یک خیاط برتر در شهرستان گرمه بر سر زبان‌ها بوده و شنیدن صحبت‌های وی خالی از لطف نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 فاطمه آمار لو در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بجنورد اظهار کرد: ۱۰ سال است کار خیاطی را شروع کرده  و رشته تحصیلی‌ام مهندسی معماری است و اکنون نیز محصل تهران در رشته طراحی مدو لباس هستم.

وی بابیان اینکه از دوران کودکی به خیاطی علاقه داشته گفت: با شوق کودکانه از همان دوران قیچی و سوزن به دست  و برای خود لباس می‌دوختم و در آغاز کار به هیچ کلاس خیاطی مراجعه نکردم اما در آزمون فنی حرفه‌ای شرکت کرده و با بالاترین رتبه مدرک فنی حرفه‌ای دریافت کردم.

این خیاط گرمه‌ای تصریح کرد: در دوران نوجوانی و دبیرستان کار را با دوخت لباس عروس و شروع کرده که در شناخت شغل موردعلاقه‌ام برای آینده  خیلی کمک‌کننده بود.

 

 

وی بابیان اینکه در آغاز کار، هزینه موردنیاز را نداشته ادامه داد: با تلاش شبانه‌روزی و زحمت سرمایه اضافه شد اما در ابتدای کار به معنای واقعی با دست‌خالی و بدون حمایت شروع کردم.

این بانوی هنرمند ضمن اشاره به شیوه یادگرفتن خیاطی خود افزود: خیاطی را بدون رفتن به کلاس و فقط با دیدن عکس‌های ژورنالی و کتاب‌های خیاطی آموختم و هم‌زمان وارد دانشگاه هم شده بودم اما بعد از فارغ‌التحصیلی و افتتاح پارچه‌فروشی برای خود به‌صورت جدی وارد حرفه مد شدم.

وی ادامه داد: خوشبختانه بعد ۱۴ سال با یک موسسه در تهران آشنا شده‌ام و در آنجا مشغول به تحصیل در دو رشته طراحی مد و لباس و همچنین رده‌های MBA مربوط به رشته خودم هستم و هم‌اکنون در کارگاهم ۴ نفر مستقیم  و ۱۱ نفر غیرمستقیم مشغول به کار هستند.

آمارلو افزود: طرح‌هایی که آماده می‌کنیم مناسب با نیاز بازار است و از بیشتر شهرهای ایران سفارش داریم و در جشنواره بین‌المللی در دو بخش پوشش لباس مجلسی و اسلامی در بین ۷۷۰۰ اثر تندیس برتر را گرفتم و در بخش طراحی چادر اسلامی هم جزو سه طرح برتر جشنواره انتخاب شدم‌.

 امارلو تصریح کرد: خراسان شمالی پر از پتانسیل‌هایی شناخته‌نشده است و می‌تواند به یک استان توریستی و ثروتمند تبدیل شود.

انتهای پیام/ م

منبع: فارس

کلیدواژه: هنر مد بانوان لباس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۵۹۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی آثار برتر دهمین جشنواره علامه حلی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، حجت الاسلام طهماسبی، دبیر علمی جشنواره علامه حلی در دهمین جشنواره علامه حلی که ویژه طلاب نو قلم برگزار می‌شود، گفت: در این دوره از جشنواره بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ اثر علمی شامل کتاب، مقاله و پایان نامه به گروه‌های علمی ارسال شد که پس از ارزیابی‌ها ۲۳۵ اثر به عنوان آثار برتر معرفی شدند.

وی اضافه کرد: ارتقا توان و رشد پژوهشی طلاب نو قلم و کمک به طلاب جوان برای تمرین پژوهشی و ایجاد رقابت سالم علمی از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره است.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور هم در اختتامیه این جشنواره گفت: حوزه انقلابی نباید به چند موضوع محدود باقی بماند بلکه باید پژوهش‌ها به سمت نگاه جامع، اصیل و روش‌مند، با رویکرد تمدنی جدید و سبک زندگی نو و پاسخگوی انفجار‌های معرفتی باشد.

وی اضافه کرد: وضع موجود کافی نیست و حوزه باید پاسخگوی مشکلات تمدنی باشد.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور با بیان اینکه طلبه جوان باید از امام و مبانی انقلاب الهام بگیرد و برای پایه پژوهش‌های خود از این مبانی استفاده کند، گفت: جلوه‌های انقلاب در عالم روشن است و همه این جلوه‌ها باید در پژوهش‌ها گنجانده شود.

وی افزود: نظام اسلامی نیاز به نرم افزار فکری دارد و باید بتوانیم پاسخ قوی و درخوری به مسائل کشور و شبهات و سوالات بدهیم.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور افزود: طلاب جوان باید با تکمیل روش و شیوه علمی خود، در پرتو عقل گرایی با محوریت کتاب و سنت پژوهش‌ها را اجرایی کرد.

وی تاکید کرد: تولید فکری رسالت و ماموریت جشنواره علامه حلی است تا بتواند طلاب را آماده ایفای نقش‌های جدید برای تولید دانش و معرفت باشند.

دیگر خبرها

  • نفرات برتر جشنواره خوشنویسی امیر فرهنگ و هنر در بیجار معرفی شدند
  • آغاز جشنواره ملی خلاقیت‌های علمی - پژوهشی لکوکاپ ایران
  • نحوه ساخت یک جعبه ابزار کاربردی با لوله پلیکا به روشی ساده (فیلم)
  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول های بنیادی»
  • مارک‌های  پرفروش‌ چرخ خیاطی خانگی در ایران را بشناسید
  • معرفی آثار برتر دهمین جشنواره علامه حلی
  • درخشش تسنیم در جشنواره رسانه‌ای لرستان/ ۳ خبرنگار برتر شدند
  • آبشار آبگرمه دورود با مناظر رویایی+فیلم
  • تجلیل از برگزیدگان جشنواره «طنز پهلو» در زادگاه پدر طنز معاصر ایران
  • دست آفریده های زنان شهرتهران، در راه صادرات