Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@00:34:35 GMT

راهکار ساده هند در مقابله با سیل

تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۲۹۲۵۹

راهکار ساده هند در مقابله با سیل

پس از وقوع سیل فاجعه بار در سال 2017 در ایالت آسام در شمال شرقی هند، تلاش‌های زیادی برای مقابله با بلایای طبیعی در این منطقه صورت گرفت و در حال حاضر، شرکت غیردولتی SEEDS (محیط زیست پایدار و جامعه توسعه زیست محیطی) با همکاری NEDAS (انجمن توسعه منطقه شمال شرقی) 80 خانه مقاوم در برابر سیل در این ایالت بنا کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا و به نقل از اینهبیتت، این پروژه 80 واحدی با الهام از خانه‌های همین منطقه که از بامبو ساخته شده‌اند، طراحی شده است. این خانه‌ها با پایه‌های بتنی و روکش‌های لاستیکی برای تقویت آنها در ارتفاع و مقاومت آنها در برابر سیل طراحی شده‌اند.

این منطقه هند که دارای ذخایر بامبو است، آب و هوای موسمی گرمسیری و بارانی دارد و تقریبا هر سال باران‌های سنگین و سیل‌آسا در آن رخ می‌دهد در نتیجه در برابر بلایای طبیعی آسیب‌پذیر است.

قرن‌ها تلاش می‌شود روش‌های ساخت و ساز بومی را توسعه دهند و یک محیط داخلی منحصر به فرد در این منطقه ایجاد کنند، اما همواره دانش سنتی نادیده گرفته شده و محیطی ناامن ایجاد شده است.

در حال حاضر با الهام از معماری سنتی، 80 خانه با چوب بامبو به متراژ 23 متر مربع در ابعاد مختلف و مطابق با استانداردهای ساخت و ساز، طراحی شده است.

چوب‌های بامبو، خانه را بالا می‌برند تا به اندازه کافی بلند شود تا در مقابل سیل مقاوم باشد و همچنین از سایه زیر آن  نیز برای فعالیت‌های مختلفی از قبیل بافندگی ، پرورش دام ، محل نگهداری قایق یا تفریح استفاده ‌شود.

این سیستم انعطاف پذیر همچنین امکان بلندتر کردن خانه را فراهم کرده است.

البته، پایه‌های بامبو با ستون‌های بتنی و لاستیکی برای ضد آب بودن و استحکام بیشتر تقویت شده‌اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۲۹۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازسازی خانه‌های ویران شده در غزه ممکن است ۸۰ سال طول بکشد

بر اساس برآورد‌های برنامه توسعه سازمان ملل، بازسازی واحد‌های مسکونی ویران شده غزه به ۸۰ سال زمان نیاز دارد.

به گزارش ان‌بی‌سی، در بهترین حالتی که برای این نوار محاصره شده در نظر گرفته شده است، اگر جنگ غزه امروز هم متوقف شود و ۵ برابر گذشته مصالح ساختمانی وارد این منطقه شود، بازسازی تمام خانه‌های تخریب شده در بمباران و حملات زمینی رژیم صهیونیستی تا سال ۲۰۴۰ طول می‌کشد.

آخیم اشتاینر، مدیر برنامه توسعه سازمان ملل گفت: «هر روز بیشتری که این جنگ ادامه می‌یابد، هزینه‌های هنگفت و پیچیده‌ای را برای ساکنین آن و همه فلسطینی‌ها به همراه دارد».

 وی در ادامه گفت: «سطوح بی‌سابقه تلفات انسانی، تخریب سرمایه و افزایش شدید فقر سبب بحران توسعه می‌شود که نسل‌های آینده را به خطر خواهد انداخت». 

بر اساس گزارش جدید برنامه توسعه سازمان ملل، اگر جنگ ۹ ماه طول بکشد، فقر از ۳۸.۸ درصد که در پایان سال ۲۰۲۳ گزارش شده، به ۶۰.۷ درصد افزایش خواهد یافت. از سوی دیگر، بر اساس این گزارش، حداقل ۳۷۰ هزار واحد مسکونی در غزه آسیب دیده که ۷۹ هزار واحد آن «به طور کامل» تخریب شده است.

گفتنی است، نزدیک ۷ ماه بمباران مداوم غزه از خانه مردم انبوهی از سیمان و خاکستر را بر جای گذاشته است. گفته می‌شود پس از اتمام جنگ، بیش از یک میلیون نفر از جمعیت غزه خانه‌ای ندارند تا به آن بازگردند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • پنتاگون اعلام کرد پدافند هوایی اردن را تقویت می‌کند
  • پنتاگون پدافند هوایی اردن را تقویت می‌کند
  • آمادگی لازم برای مقابله با اثرات مخرب بارندگی را داریم
  • رفع آب‌گرفتگی معابر با تلاش ۶۰ نفر از نیروهای خدمات شهری منطقه ۱۵ اصفهان + فیلم
  • آموزش ساخت پمپ آب قوی با مواد اولیه ساده و ارزان در خانه (فیلم)
  • چالش های اتحادیه اروپا در خاورمیانه چیست؟/ نگاه بروکسل به پرونده هسته ای ایران با اسرائیل متفاوت است/ اتحادیه اروپا می تواند با ایران در مقابله با تهدیدهای مشترک همکاری کند
  • بازسازی خانه‌های ویران شده در غزه ممکن است ۸۰ سال طول بکشد
  • توسعه زیرساخت‎‌های شهری و توانمندی‌سازی شهروندان راهکار رویایی با بحران‌ها است
  • پشت پرده تصمیم رئیس جمهور چین برای ملاقات با وزیر خارجه آمریکا / توسعه و تقویت اقتصادی، راهکار چین برای مقابله با تحریکات آمریکا / چین بر جذب سرمایه گذاری خصوصی از آمریکا متمرکز است
  • اقدام پالایشگاه گاز هاشمی‌نژاد برای مقابله با ریزگردها